0%

BRANDING

Branding is strategisch en essentieel, op de lange termijn gefocust en allesomvattend. Vanuit de essentie van wat het bedrijf of organisatie is bouw je aan een brand (=merk). Branding is dus het werkwoord, het actief bouwen van een merk.

Een merk is te vergelijken met een persoonlijkheid, die van een bedrijf, hoe het zich gedraagt in het omgeving waarin het actief is. Bouwen aan een merk doe je vanuit persoonlijkheid (=identiteit) en sturend op perceptie (=imago).

Branding is dus ook een ongoing proces omdat jouw merk evolueert. Hoeveel daarbij komt kijken hangt af van hoe groot je bedrijf is, in welke fase het bedrijf zich bevindt en welke groeiambities er zijn (begin with the end in mind).

Branding omvat, in volgorde van binnen naar buiten:
1. Sense of self
2. Face and voice
3. Sense of surrouding

Het is communiceren vanuit de visie en leiderschap tonen. Hierbij is authenticiteit, transparantie en openheid van belang, zo betrek je jouw publiek bij jouw merk.

“If I tell my Facebook friends about your brand, it is not because I like your brand, but rather because I like my friends.” - Mike Arauz -

In een kerntraject help ik je met het creëren van focus in jouw merkstrategie en vervolgens in de uitvoering. Omdat je resultaten wilt boeken, wilt groeien,  gaan we naar het fundament en vanuit daar bouwen. Lees hieronder met welke 3 stappen we kunnen beginnen.

Kerntrajecten

Het werken aan jouw branding is heel impactvol op jouw business en voor jouw klanten. Een merk bouwen is een duurzame strategie die ervoor zorgt dat jouw klant voor jou kiest.

Hoe?
1. Een vrijblijvend gesprek > even kennismaken
2. Kernoverzicht: Naar aanleiding van ons eerste gesprek geef ik je een op maat gemaakt overzicht wat duidelijk maakt hoe vanuit je identiteit kunt sturen op de gewenste perceptie van jouw merk en communicatie. Je wilt natuurlijk weten welke bouwstenen zijn er nodig zijn.
3. We plannen nog een gesprek om het overzicht door te nemen. Op basis waarvan ik een voorstel kan schrijven.

Voor wie?
Kerntrajecten zijn geschikt voor ondernemers die een verandering of groei doormaken of hun focus willen aanscherpen of verleggen. In deze sessies beginnen we bij jouw visie en missie. Maar ook, welke doelgroep wil je bereiken en welke resultaten stuur je op. Tot de kern dus. Het is maatwerk traject omdat het voorstel gebaseerd is op de complexiteit van het bedrijf of organisatie.

storytelling

Om als startende ondernemer met beleid met mijn klanten te gaan communiceren heb ik de hulp van Kelly ingeroepen. De kernsessie die zij aanbiedt kan ik iedereen aanraden. Kelly is bij uitstek in staat een prettige sfeer te scheppen om daarna scherpzinnige vragen te stellen over mijn Why. Zij weet door te dringen tot de kern van hetgeen ik als ondernemer wens te doen, wáárom ik toe wil voegen wat ik toe wil voegen. 

Kelly neemt daar ook ruim de tijd voor. Op basis van dat gesprek heb ik een brondocument gekregen waarin ik mezelf helemaal herken. Het is mijn handleiding, mijn richtlijn dat ik steeds raadpleeg als ik mijn What en How vormgeef.

Voor iedereen die vanuit zijn Why wil gaan communiceren met zijn of haar klanten kan ik een kernsessie van harte aanbevelen.

– Miranda Schutten –

“Voor onze nieuwe website en het aanvullend communicatietraject hebben we Kelly aangetrokken en daar  hebben we  geen spijt van, integendeel. Kelly luistert en integreert onze “taal” met die van de klant en consument. Ze is up-to-date, jong, maar weet toch ook met een heel volwassen stijl sensitiviteit en commerciële benefit te combineren. Voor ons is Kelly de “living soul’ van de diensten van 270 graden communicatie! En wat wij beiden heel fijn vinden is dat zij aan ons als twee ervaren ondernemers het juiste tegenspel weet te geven!”

– Sieds Rienks –

“Wij zijn flink gegroeid het afgelopen jaar en gaan ook dit jaar nog grote stappen zetten. En bij een dergelijke professionaliseringsslag hoort ook het denken en doen vanuit je visie. Kelly heeft ons in een aantal sessies goed geholpen bij het formuleren van onze visie en missie. Het is erg waardevol hier eens goed bij stil te staan.”

– De Hoog Hoveniers –

android-chrome-512x512

270 graden communicatie

Kelly Vogel
+31 (0)645 79 2101
info@270graden.nl

E-mail, app of bel me met jouw vraag

without
https://270graden.nl/wp-content/themes/blake/
https://270graden.nl//
#125934
style1
paged
loading posts...
/var/www/vhosts/270graden.nl/webspace/httpdocs/270graden.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://270graden.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
on