0%

ONLINE TRAINING - SOCIAL MEDIA WERKT VOOR JOUW MERK

Ik zet wel social media in, maar ik weet niet zo goed of het wel werkt. Levert het nou echt leads/klanten op? Want het kost me wel heel veel tijd. Hoe weet ik nou of het werkt wat ik doe?

Moet ik social media überhaupt wel inzetten? Want ik krijg zo ook wel klanten?

Ik zie veel ondernemers die online op een succesvolle manier communiceren en zo aan een merk bouwen, hoe doen zij dat dan?

En hoe onderscheid ik me nou echt? Wat maakt dat klanten voor mij kiezen en niet voor een ander?

Waar moet je überhaupt over posten, waar haalt iedereen altijd die inspiratie vandaan?
Hoe communiceer je dan met je publiek op de verschillende platformen? 

Welke social media platformen zijn nou geschikt voor mijn bedrijf? Ik lees dan weer dat dit platform ‘booming’ is en de volgende zegt weer ‘nee, je moet op LinkedIn zitten en je moet video’s maken.’

Social media voor ondernemers

Van 'wat zal ik nu weer vertellen' naar moeiteloos posten met resultaat

Er zijn online zoveel kansen om jouw merk neer te zetten! Op social media platformen en in online community’s kun je op een persoonlijke, laagdrempelige manier jouw bedrijf of organisatie op de kaart te zetten.

Als je weet hoe je dat doet, zodat het resultaat oplevert, dan wordt het moeiteloos een onderdeel van jouw marketing. Deze online training neemt je stap voor stap mee om de resultaat te boeken met jouw inzet.

Ik ga je niet vertellen dat er een quick fix of een business hack is, die zijn er niet. Je begint bij de basis van jouw merk en tijdens het doorlopen van de modules weet je welke platformen bij jouw bedrijf  en doelstellingen passen. En hoe je daar communiceert met jouw potentiële klant/lead/stakeholder.

In 6 stappen weet je hoe je social media inzet om aan jouw merk te bouwen

In deze online training neem ik je in 6 modules stap voor stap mee  naar een social media strategie die ook echt resultaat oplevert en die bij je past. Over een periode van 8 weken krijg je via e-mail de modules met daarin video’s, uitleg en theorie over het onderwerp en opdrachten en oefeningen.  Aan het einde van de training heb je een social media strategie waarmee je direct aan de slag kan.

Je krijgt heel veel tips, tricks, tools en resources die ervoor zorgen dat jij gemakkelijk en effectief jouw boodschap kan overbrengen. Maar nog belangrijker, je hebt een duidelijk inzicht in hoe je resultaten boekt en hoe je social media inzet aan jouw merk te bouwen. Hieronder lees je uit welke modules de online training bestaat.

We gaan in mei 2020 weer van start!

Uiteraard kun je de modules in je eigen tempo volgen. Je ontvangt ze in een tijdsbestek van 8 weken, maar als het jou beter uitkomt later te starten kan dat. Je hebt en houdt toegang tot de modules.

Wat levert het op?

Wat ik je met deze training vooral wil bieden is een langetermijnoplossing. Niet een brandingsprogramma voor één enkel platform,  want mind you het gaat hard met alle online ontwikkelingen. Ja, je krijgt ook veel informatie over de grootste social platformen van dit moment, maar je leert vooral hoe je het strategisch voor je bedrijf laat werken. Zodat je niet ‘zo maar wat doet’. Je maakt een plan.

Veel deelnemers zeiden dat het hen structuur biedt. Houvast en handvatten om mee aan de slag te gaan. Het is niet moeilijk, het hoeft niet veel tijd te kosten. Het is zelfs leuk om te doen.  Na de derde module zei Hanneke van Geboren Zwemmers “Ik merk dat het nu al effect heeft op hoe ik post, ik denk meer in verhalen. En ik merk dat het werkt!”

Het wordt ook echt leuk als je de resultaten ziet. Leads en klanten door jouw post. Vergroting van je naamsbekendheid, meer traffic naar je website. Een connectie met jouw doelgroep > het community gevoel. Door jouw posts.

De training gaat in mei 2020 weer van start. Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen.
Wil je meer lezen over de inhoud en de resultaten per module? Klik hier en dan stuur ik het naar je toe.

Is deze online training voor jou?

Deze online training is ontwikkeld voor ondernemers die online willen bouwen aan hun merk. Net starten met het inzetten van social media of dit al doen maar door willen groeien. Deze training is voor ondernemers die social media optimaal willen inzetten. Het maakt niet uit of je een product of dienst (of combinatie natuurlijk) aanbiedt.

Op een manier die werkt én bij je past. Je hebt al veel gelezen of gezien over het inzetten van social media voor je bedrijf, maar je wilt de juiste keuze kunnen maken. Je wilt niet ‘zo maar’ iets doen maar jouw verhaal te vertellen, resultaat zien en het gesprek aangaan met jouw (potentiële) klanten.

De training gaat in mei 2020 weer van start. Wil je meer lezen over de inhoud van de modules? Klik hier en dan stuur ik het naar je toe.

Jouw investering

ONLINE

€499*

Je neemt volledig online deel aan de training.
Je ontvangt de modules per e-mail en gaat zelfstandig aan de slag met de opdrachten bij elke module.

Je kunt deel uit maken van de Facebook Community rondom de training waar je vragen kunt stellen of kunt sparren met de andere ondernemers in de groep. Natuurlijk mag je mij altijd ook e-mailen met jouw vragen.

*genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW

ONLINE + COACHING

€799*

Je neemt online deel aan de training en neemt er een coachingsmodule bij.
Net als bij de optie ONLINE, ontvang je de modules per e-mail en ga je zelfstandig aan de slag met de opdrachten bij elke module. Je kunt deel uitmaken van de Facebook community.
+
Daarnaast krijg je 3 sessies van een uur waarin ik met je meedenk, je vragen beantwoord en je concreet verder help. Je mag deze sessies gedurende het programma inzetten wanneer jij wilt. De sessies vinden plaats op locatie in Nijmegen of via Skype.

* Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW

MET KORTING

€-50*

Als je een ondernemer kent die ook deel wilt nemen en jullie geven bij aanmelding beide aan dat jullie elkaar kennen, krijgen jullie beide €50,-* korting. Voor de optie ONLINE een betaal je dan €449,-* en voor de optie ONLINE + COACHING €749,-*

*genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW

Ga jij ook deelnemen aan de online training?

Wie ben ik?

Ik heb 12 jaar ervaring met merkstrategie en online communicatie. Voordat ik zo’n twee jaar geleden met ondernemers ging werken werkte ik bij en met grote Nederlandse retailers, internationale marktleiders, maar ook een kleine stichting, non profit instellingen, eenmanszaken en start-ups.

In de afgelopen anderhalf jaar heb ik veel workshops en sessies gedaan met ondernemers. Vanuit de vragen, wensen en problemen die ik veel tegenkwam is deze online training ontstaan. Het is gericht op de inzet van social media, omdat veel vragen daar vandaan komen en heel praktische resultaten oplevert. Maar omdat ik je een langetermijnoplossing wil geven, is het gemaakt vanuit een merk-strategisch perspectief. Het geeft het je een basis in branding en helpt je met je social media strategie.

Naast deze training doe ik kernsessies en kerntrajecten met klanten. Ik begeleid MBK ondernemingen en ZZPers  met merk- en communicatietrajecten om vanuit hun huidige positie (startend, lekker bezig of evoluerend) aan hun merk te bouwen en dat te verankeren in al hun activiteiten.

Ga jij ook deelnemen aan de online training?

Wat Milou vindt:

“Ik vind het erg fijn dat Kelly af en toe mee kijkt met mijn social media strategie. Ik twijfelde of ik het niet alleen kon, ik heb immers een marketing achtergrond. Toch ben ik er erg blij mee, want ze leert mij iedere keer weer om op een kritische manier naar mijn strategie te kijken en vooral niet the bigger picture uit het oog te verliezen. Niet luk raak schieten, maar doordacht mijn klanten benaderen. Ik zou Kelly en 270 graden communicatie zeker aanbevelen. Kelly weet waar ze het over heeft en kan je enorm helpen om je strategie uit te werken. En een goede strategie betekent uiteindelijk gewoon meer klanten en meer omzet. Bedankt voor je hulp Kelly! “

– Milou van Aal –

android-chrome-512x512

270 graden communicatie

Kelly Vogel
+31 (0)645 79 21 01
info@270graden.nl

E-mail, app of bel me met jouw vraag

without
https://270graden.nl/wp-content/themes/blake/
https://270graden.nl//
#125934
style1
paged
loading posts...
/var/www/vhosts/270graden.nl/webspace/httpdocs/270graden.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://270graden.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
on