0%

SOCIAL MEDIA MARKETING

Online presence op de diverse social media kanalen en een website voor je bedrijf is niet meer genoeg. Technologie gaat razend snel. Alles wat er aan kennis of materialen beschikbaar is, waar dan ook op de wereld, is slechts one swipe away van jouw (mobiele) scherm. En wat vandaag werkt voor jouw marketing en communicatie inzet kan over een paar maanden anders of vernieuwd zijn. En hoe maak je dan de juiste keuzes?  Wat werkt er op welk social media kanaal. Waar moet je beginnen? Hoe doe je dat efficiënt, want jouw tijd is kostbaar.

Ik ga je niet vertellen dat er een quick fix of een business hack is. Je zet begint bij de basis van jouw merk en ik help je met het maken van de juiste keuzes voor jouw bedrijf. Social media marketing zoals dat bij jouw bedrijf past, bij jouw persoonlijkheid past. En hoe je resultaten boekt met die inzet. Want juist nu zijn er zoveel kansen om jouw merk neer te zetten! Het biedt social media platformen en communities om alle unieke aspecten aan jouw bedrijf te delen en zo klanten aan te trekken.

Ik geef workshops en trainingen aan individuele of groepen ondernemers. En binnenkort lanceer ik mijn online programma. In mijn online programma leer ik je in 6 weken tijd hoe je een social media strategie neerzet, welke content je kunt posten, en heel veel nuttige en hands-on tips en tricks over de grootste social media kanalen.

Social media voor ondernemers
Social media voor ondernemers

Workshops

Worstel je vaak met welke content je moet posten? Weet je niet hoe je jouw onderneming het beste positioneert? Heb je een geweldig merkverhaal wat iedereen moet weten, maar het komt niet goed uit de verf? Trek je niet de juiste klanten aan? Of  moet je echt iets aan je marketing gaan doen maar kost het je te veel tijd of weet je niet goed waar je moet beginnen?

Voor zowel individuele ondernemers als voor groepen geef ik regelmatig trainingen over de inzet van social media als ondernemer. De inhoud stem ik vaak af op de vraag die je hebt, daarom doen we altijd eerst een intake. Maar vaak gaat het over jouw social media strategie, over content marketing, over hoe je je brand het beste positioneert, over hoe je jouw doelgroep vindt online, over hoe je altijd een bron van inspiratie voor het maken van content kunt hebben. Of over wat werkt op welk social media kanaal.

Heb je vragen, wil je een meer weten over prijzen of ben je gewoon nieuwsgierig? Neem dan contact met me op, ik vertel je graag meer.

Wat Marjolein vindt:

“De workshop social media die ik heb gevolgd bij 270 graden communicatie was zeer interessant. Bovenal leerzaam met interessante achtergrondinformatie. Leuke cijfers en feiten over social media waar ik eerder niet echt bij stilstond. De opbouw en inhoud van de workshop is helder. Kelly kan het in alle rust goed overbrengen en op al mijn vragen en gedegen antwoord geven. Een antwoord dat mij weer aan het denken zet. En dat was mijn doel, bewuster worden van mijn acties op social media, meer kennis van de diverse kanalen en wat social media voor mij verder kan betekenen.

– Marjolein Kok –

Online programma

In dit online programma neem ik je in 6 weken mee naar een social media strategie die werkt en die bij je past. Elke week krijg je een e-mail met bijvoorbeeld een video waarin je uitleg krijgt over het onderwerp. Door middel van opdrachten en oefeningen heb je aan het einde van het programma een social media strategie waarmee je direct aan de slag kan. Je krijgt een hele bak aan tips, tricks, tools en resources die ervoor zorgen dat jij gemakkelijk en effectief jouw boodschap kan overbrengen. Maar nog belangrijker, je hebt een duidelijk inzicht in hoe je een social media strategie in zet om jouw doelen te behalen.

Is dit online programma voor jou?

Dit online programma is voor ondernemers die social media optimaal willen inzetten. Op een manier die werkt én bij je past. Je hebt al veel gelezen of gezien over het inzetten van social media voor je bedrijf, maar je wilt de juiste keuze kunnen maken. Je wilt niet ‘zo maar’ iets doen maar jou unieke verhaal te vertellen. Het programma is geschikt voor ondernemers die diensten en producten verkopen, aan consumenten of aan bedrijven.

Dit programma wordt in september gelanceerd. Wil je alvast het programma ontvangen of meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Wat Milou vindt:

“Ik vind het erg fijn dat Kelly af en toe mee kijkt met mijn social media strategie. Ik twijfelde of ik het niet alleen kon, ik heb immers een marketing achtergrond. Toch ben ik er erg blij mee, want ze leert mij iedere keer weer om op een kritische manier naar mijn strategie te kijken en vooral niet the bigger picture uit het oog te verliezen. Niet luk raak schieten, maar doordacht mijn klanten benaderen. Ik zou Kelly en 270 graden communicatie zeker aanbevelen. Kelly weet waar ze het over heeft en kan je enorm helpen om je strategie uit te werken. En een goede strategie betekent uiteindelijk gewoon meer klanten en meer omzet. Bedankt voor je hulp Kelly! “

– Milou van Aal –

270graden_logo_300x300_Linked

270 graden communicatie

Kelly Vogel
+31 (0)645 79 21 01
info@270graden.nl

E-mail, app of bel me met jouw vraag

without
https://270graden.nl/wp-content/themes/blake/
https://270graden.nl//
#46ac4e
style1
paged
loading posts...
/var/www/vhosts/90/284600/webspace/httpdocs/270graden.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://270graden.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
on